Portret reportage

Wat maakt een portret uniek en bijzonder ? Dat is de persoon die gefotografeerd wordt. Dat is waarom ik portret reportages heel mooi en bijzonder vindt om te doen. Omdat juist iedereen uniek is zorgt dat elke shoot uniek is en afgestemd op jou. Ik probeer tijdens een reportage dat ene moment vast te leggen wat jou in mijn ogen zo kenmerkt. Is het als je over je man/vrouw praat of over je hobby ? Dat ene moment waarin je als kijker het gevoel hebt meer te kunnen zien op een foto als alleen de persoon. Maar even naar binnen mag kijken, dat is het moment wat ik zo graag vastleg.

Wanneer er een foto van jezelf gemaakt wordt voelt dit vaak onwennig. Sta ik er leuk op ? Hoe moet ik kijken en waar hou ik mijn handen? Het zijn veelgestelde vragen. Tijdens een reportage zal ik je hierbij helpen en stap voor stap komen wij samen tot de foto’s. Van te voren bespreken we wat voor soort portret foto’s je wilt. Dit kan zakelijk of gewoon lekkere vrijetijds foto’s zijn.

Ik hou van natuurlijke portret foto’s, het liefste leg ik je vast zoals je bent. Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl van fotografie en bewerking ontwikkelt. Dit is ook te zien in mijn portfolio.

Wel maak ik gebruik van een foto studio waar ik meeste portretten maak. Het voordeel van deze studio is het controle van het licht. Ook is het mogelijk om op locatie gebruik te maken van de studio lichten. Daarnaast maak ik ook portretten op buiten locaties naar keuze.

Heb jij interesse in een portret reportage ? Neem dan contact op !

  • Portret reportage
    75
    • Shoot op locatie / studio
    • 10 Digitale bestanden
    • Online levering
Contact Us

Geïnteresseerd in een foto shoot ? Neem dan contact op via het formulier hieronder en we bespreken de mogelijkheden !

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search